oSAend Napisano 25 Lutego 2017 Napisano 25 Lutego 2017 Witam, dzisiaj chcę zamówić koła. Wybrałem Mavic Aksium.https://www.evanscycles.com/search/mavic-brand/rim_brake-brake_fitting/shimano-compatibility/road-discipline/aluminium-material/clincher-rim_type?text=wheelset&sort=-price_inc_vat&priceIncMin=144&priceIncMax=204Tutaj mam do wyboru 3 wersje, myślałem o tej za 144 funty. Ale zastanawiam się czy nie lepiej dołożyć te 36 funtów i nie wziąć tych Elite Aksium za 180 funtów. Patrząc na specyfikacje na stronie Mavic,com te za 180 są bardziej wytrzymałe no i w zestawie mam opony + dętki, które i tak pewnie bym wymienił Pisząc ten post przekonuje się do tych droższych, ale wolę jeszcze poczekać na waszą opinie
oSAend Napisano 26 Lutego 2017 Autor Napisano 26 Lutego 2017 Dzisiaj zamawiam koła i biorę jednak te Elite Aksium. Mam nadzieje, ze będzie to dobry wybór. Patrząc na mój obecny zestaw kół Shimano R501A Wheelset każdy inny będzie bardzo dobry, a te Elite Aksium są na pewno dużo lepsze. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.