Krupi Napisano 23 Lutego 2017 Napisano 23 Lutego 2017 Cześć, jestem nową osobą na tym forum. Z góry przepraszam za wszelkie błędy popełnione przez moją osobę. :-)Piszę pracę magisterską na temat Sylwetki uczestnika Downhillu. Chciałabym abyście w kilku zdaniach pochwalili się swoją najciekawszą przygodą, jakimś doświadczeniem z jazdy. Będę ogromnie wdzięczna za każdą pomoc!PS Jeśli wśród Was jest jakiś chętny Downhillowiec do pomocy: udzielenia wywiadu - zapraszam na priv. :-) PS2 Tak, zainspirowana Downhillem, pasją Narzeczonego, sama próbowałam sił w tejże jeździe. Stąd też pomysł na pracę magisterską. :-)
gocu Napisano 24 Lutego 2017 Napisano 24 Lutego 2017 Nie to forum. Tu większość to teoretycy jazdy po płaskim ))
ssslawecki Napisano 24 Lutego 2017 Napisano 24 Lutego 2017 Cześć, jestem nową osobą na tym forum. Z góry przepraszam za wszelkie błędy popełnione przez moją osobę. :-) Piszę pracę magisterską na temat Sylwetki uczestnika Downhillu. Chciałabym abyście w kilku zdaniach pochwalili się swoją najciekawszą przygodą, jakimś doświadczeniem z jazdy. Będę ogromnie wdzięczna za każdą pomoc! PS Jeśli wśród Was jest jakiś chętny Downhillowiec do pomocy: udzielenia wywiadu - zapraszam na priv. :-) PS2 Tak, zainspirowana Downhillem, pasją Narzeczonego, sama próbowałam sił w tejże jeździe. Stąd też pomysł na pracę magisterską. :-) Proponuję skontaktować się z Magdą - autorką bloga "Projekt Ewa" - śliczną, miłą miłośniczką downhill-u: https://projektewa.blogspot.com
Krupi Napisano 24 Lutego 2017 Autor Napisano 24 Lutego 2017 Takie historie kręcą mnie najbardziej! Straconymi zębami chwalić się nie będę.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.