Bysiumisiu Napisano 23 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Witam, Chciał bym zmienić amortyzator na coś lepszego, ponieważ mam SR Suntour XCR32. Problem w tym że nie mam główki ramy taperowanej. Jaki polecali byście najlepszy amortyzator do 2 tyś zł ? Myślałem nad Recon dokładnie tym : Amortyzator Rock Shox Recon Gold TK 29" Solo Air 100mm OneLoc czarny - 29” Cross Country (80-110mm) - Amortyzatory - MTB - Części rowerowe - Bikestacja.pl Jakie są wasze opinie na jego temat ? Amortyzator nie musi być koniecznie firmy Rock Shox. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team Pixon Napisano 3 Marca 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Zadam dodatkowe pytanie, a do jakiego roweru? Przy obecnych wyprzedażach rowerów, może cały nowy rower kupić z takim amortyzatorem za ok. 4 000 zł. Czyli dokładasz drugie tyle i masz nówkę rower z amortyzatorem jaki chcesz Jeżeli jednak się uparłeś przy zakupie amortyzatora za tyle kasy to, ten z Bikestacji już jest niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 3 Marca 2017 Udostępnij Napisano 3 Marca 2017 Za mniej sprowadzisz sobie Rebę z Niemiec albo GB, i będzie szybciej niż z BS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bysiumisiu Napisano 5 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Rower kupiłem w tamtym roku Cube ANALOG, więc go zmieniać nie chce. Z tym sklepem to prawda bo już zrobiłem jedno zamówienie to po dwóch tygodniach dostałem odpowiedź, że wysłali. Jest Reba bez tempered ? I czy poczuje dużą różnicę między Rebą a XCR32? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 https://www.bike24.com/1.php?content=8;product=206649;menu=1000,2,121;mid%5B95%5D=1;pgc%5B14697%5D=14703;pgc%5B5416%5D=5417;pgc%5B65%5D=224;orderby=2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi