cesi99 Napisano 22 Lutego 2017 Napisano 22 Lutego 2017 Witam, witam i o zdrowie pytam Może nie do końca o zdrowie, ale do rzeczy. Zamierzałem kupić Tribana 500, lecz nie jestem pewien czy przypasuje mi rower szosowy i czy dobrze jeździłoby się z bagażnikiem i sakwami na tym rowerze. Więc napisałem do decathlonu w sprawie ewentualnego zwrotu roweru i niestety odpisali to co myślałem, że napiszą czyli można zwrócić towar nieużywany A więc jeżeli kupiłbym i nie przypasowałby mi to zmarnowałbym pieniądze. Jeżdżę głównie po asfalcie chyba, że nie zaplanuje wcześniej trasy i przytrafi się niespodzianka np. las. Myślałem także nad zakupem Lazaro integral lub Kands Maestro Sam nie wiem co mam zrobić, bo z jednej strony chciałbym rower szosowy, ale nie wiem czy mi przypasuje ze względu na to, że byłby to mój pierwszy rower szosowy i chciałbym, żebyście mi doradzili w sprawie dwóch kółek Byłbym wdzięczny za jakieś porady.
Mod Team KrissDeValnor Napisano 22 Lutego 2017 Mod Team Napisano 22 Lutego 2017 A może 540 FB z prostą kierownicą
alagor96 Napisano 22 Lutego 2017 Napisano 22 Lutego 2017 I co Ci mamy poradzić? Czy Ci przypasuje szosa? Moge powiedzieć, że dla mnie baranek jest super, ale czy dla Ciebie będzie dobry, nikt Ci nie powie.
cesi99 Napisano 22 Lutego 2017 Autor Napisano 22 Lutego 2017 A może 540 FB z prostą kierownicą U mnie jest też problem z budżetem (1500 +-100
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.