pmarszal84 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Pytanie czy różnica pomiedzy shimano alivio a alhonga jest tak duża jak różnica w cenie. Komplet shimano 100zl komplet alhonga 30zl. Hamulce mają pracować w rowerze treningowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Nie zawracaj sobie nawet głowy tą alhonga. Upierdliwe w regulacji , słabe i szybko się wyrabiaja sprężyny. Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Różnica jest ogromna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Jako zamiennik Shimano można stosować z powodzeniem Avidy lub Tektro. Alhonga to chińszczaki i wtóruje kolegom powyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebass52 Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Dokładnie.Alhongi mają bardzo słabe sprężyny, które bardzo mocno napsują Ci krwi przy regulacji.Uwierz mi,że te pieniądze wydane na Shimano to będzie dobra decyzja. Wymieniałem znajomemu alhngi na te vki od Shimano i od prawie dwóch lat regulacja to kwestia 10 minut. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmarszal84 Napisano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Rozumiem. W takim razie nie było tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.