Skocz do zawartości

[kupie rower] dla osoby o wadze 115kg

Bartusss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Witam,

Potrzebuje porady: Jaki rower polecicie dla osoby o wadze 115kg?  Mój budżet to 3000zł wstępnie myślałem o KTM Ultra Fun 27,5"

może podrzucicie jakiś konkretny model

Napisano

Jestem laikiem dlatego potrzebuje fachowej pomocy ... A i dodam że 115kg a wzrostu 193cm. Skom25 może coś zaproponujesz ?

Napisano

Napisałem że KTM to lipa a Kross w tej cenie wypada chyba jeszcze gorzej  :whistling:

Trzeba właściwie zacząć od tego gdzie będziesz jeździł, bo to definiuje jaki rower potrzebujesz.

Napisano

Mam zamiar jeździć po co górach raczej mniej po drogach choć do pracy też chętnie przesiadl bym się na rower... Mieszkam blisko Tatr więc ze ścieżkami rowerowym też nie powinno być problemu

Napisano

Ja bym zrobił tak, kup używanego rzęcha do katowania, taki rower się zawsze przydaje. Bo jedyne co będzie istotne to MOC wbijana na pedały razy czas. Jak Ci waga spadnie poniżej setki a zajawka na rower zostanie to wtedy pomyśl o czymś lepszym. Dodam jeszcze że warto natomiast od razu zainwestować w high endowe siodło oraz spodenki. Siodło używane, spodenki nowe. Używane dlatego bo  jak nnie podpasuje to sprzedajesz i kupujesz nowe bez straty. Do tego rękawiczki, kask i okulary. Ma być wygodnie i bezpiecznie. aaa i Jeszcze bidony,

Napisano

Tylko jak kolega kupi "rzęcha" to mu prędzej przejdzie ochota do jazdy niż spadnie waga. 

Napisano

Chodzi o to że z wagi nie do konca chce schodzić poniżej 100 :D przez 14lat trenowałem karate i ta waga przy moim wzroście to nie tylko brzuszek ale i troche mięsni więc jak bym miał spadać z wagi to max do 105 kg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...