GRD Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Witam, mogę kupić ten rowerek https://www.cube.eu/en/2017/hardtail/ltd/cube-ltd-race-2x-blackline-2017/ 15% taniej. Moje pytanie to czy jest wart tych pieniędzy. Mój wzrost to 182 dł nogi 85. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cervandes Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 15% taniej od nieznanej wartości. No super. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mam16v Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 (edytowane) Mam tą ramę z 2015-16r. reszta to komponenty dobrane osobno Rama jest ciężka 2150g. Jest wygodna dobrze tłumi.cube fabrycznie daje ciężkie komponenty na które klient nie zwraca uwagi Teraz widzę nową tendencje korby i napęd xt ,a słabe koła ,bardzo ciężkie opony i dętki i amor Dla ciebie 19' Zastosowanie to sportowa turystyka ,geometria sprzyja wygodnym ,długim jazdom Wg mnie jeśli ma być to ta rama to taniej i korzystniej jest ją kupić na allegro 900zł a resztę zlecić sklepowi lub samemu skompletować Edytowane 22 Lutego 2017 przez mam16v Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GRD Napisano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 15% taniej od nieznanej wartości. No super. wystarczyło sobie zobaczyć cenę w zakladce przy rowerze... No cóż jak nie podasz na tacy to dla niektorych jest ogromny problem.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi