jakuborle Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Witam. Mam zamiar wymienic obecne vp a42e pol zintegrowane, wymiary 28.6/44/30 . Myslalem nad http://www.bikestacja.pl/pl/stery-neco-polzintegrowane-h125-alu-kulkowe.html ale widze ze sa inne wymiary. Jest mozliwosc kupna sterow na lozysksch maszynowych do 50-60 zl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pidzej Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Wymiary są takie same, obydwa to standardowe stery półzintegrowane (nie taper). Różnica to że pierwsze są wiankach a drugie na "maszynach". Przy kupnie sterów "maszynowych" warto kupić takie z rozciętym "konusem" na widelec, mniej nerwów przy montażu / demontażu. (Wiem że to nie jest konus, nie znam prawidłowej nazwy tej części). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 (Wiem że to nie jest konus, nie znam prawidłowej nazwy tej części). Dolna bieżnia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakuborle Napisano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Wymiary są takie same, obydwa to standardowe stery półzintegrowane (nie taper). Różnica to że pierwsze są wiankach a drugie na "maszynach". Przy kupnie sterów "maszynowych" warto kupić takie z rozciętym "konusem" na widelec, mniej nerwów przy montażu / demontażu. (Wiem że to nie jest konus, nie znam prawidłowej nazwy tej części). Montazu dokona serwis. Te co podalem w linku beda sie nadawac ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.