IPretOriaNI Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Witam serdecznie, tak jak w temacie poszukuję dobrego i wytrzymałego licznika do codziennego użytku w granicach 500PLN. Na rynku jest tak ogromny wybór sprzętu że po prostu nie wiem co wybrać. Z góry wielkie dzięki za pomoc i sugestie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Warthog Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Sigma ROX 6.0 - kadencja, HR. Mam już drugi i sobie chwale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team sznib Napisano 21 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Polecam Sigmy, dobre i trwałe. Nawet najtańsze modele za ~ 60pln. Wszystkie droższe oferują tylko większą ilość funkcji/transmisję bezprzewodową. Wybierz model który ma funkcje jakie potrzebujesz, nie ma sensu przepłacać za coś z czego nie będziesz korzystać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Popieram poprzednika. Sigmy chyba wszystkie są bardzo dobrej jakości. Nie bierz tylko zbyt wysokiego modelu, ja się skusiłem i mam sporo funkcji, których nieużywam, a przez które trzeba się przeklikać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IPretOriaNI Napisano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 To teraz jeszcze krótkie pytanko na zakończenie.Przewodowy czy bezprzewodowy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Jak budżet pozwala, to chyba lepiej bezprzewodowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IPretOriaNI Napisano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Dzięki wielkie za pomoc zatem będzie Sigma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buno Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Nie tylko sigma robi liczniki godne polecenia i raczej tańsze są VDO, jak chcesz licznik z gps, barometrem, bluetooth i opcjonalnie pulsem i prędkością z czujnika to polecam osobiście bryton rider 310, goła wersja kosztuje ~360zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sansei6 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 A ja tam zawsze jestem za przewodowymi, przynajmniej nie ma problemów z zakłóceniami, mniejsze zużycie baterii i mniej baterii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.