pmarszal84 Napisano 20 Lutego 2017 Napisano 20 Lutego 2017 Witam; Jakie klocki polecacie do zwykłych v brake ów. Rower trekingowy nie potrzebuje super klocków. Żeby nie były jakieś drogie, by nie wybieramy obręczy i by starczyło na trochę w warunkach raczej mokrych (jak teraz) miałem baradine i zeszły w 2 tygodnie. A jakie wogole hamulce vki polecacie? Mam jakieś zwykle aluminium może bym zmienił bo te lekki luz mają.
tomek040982 Napisano 20 Lutego 2017 Napisano 20 Lutego 2017 Dobrze zrozumiałem w 2 tygodnie zajechałeś klocki?
pmarszal84 Napisano 21 Lutego 2017 Autor Napisano 21 Lutego 2017 No może 3. Dokładnie nie pamiętam Ale jazda dzień w dzień po przynajmniej 50km po lasach błocie i sniegu. Nie uznaje złej pogody na rower Ale też się zdziwiłem że tak szybko poszły. Dla przestrogi były to baranie czerwono czarne. Zeszły właściwie w ciągu kliku dni po tym jak pościel śnieg i się chlapa i błoto zrobilo
Jerry6 Napisano 21 Lutego 2017 Napisano 21 Lutego 2017 Ja używam Author ABS 3CC i polecam, masz jeszcze Kellys Dualstop.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.