Alevert Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Mam możliwość kupna roweru za 800 zł z odpowiednimi parametrami:Manetki Deore xt Przerzutki Slx Amortyzator Duro Rama Kross Pedały Dartmoor kierownica i mostek Hussefelt Z tyłu kaseta 9 biegów z przodu 3 Rama Krossa Chciałbym używać go do codziennej jazdy do szkoły, oraz czasami po lesie. Czy taki zakup jest opłacalny?Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 A jak podam takie dane: marka: opel model: corsa silni:1.4 paliwo: benzyna moc: 75 koni opony: zimowe, michelin to poda mi ktos wartość? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fundil Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 A jak podam takie dane: marka: opel model: corsa silni:1.4 paliwo: benzyna moc: 75 koni opony: zimowe, michelin to poda mi ktos wartość? Podaj jeszcze rok produkcji. Dałeś więcej danych niż autor tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Mam możliwość kupna roweru za 800 zł z odpowiednimi parametrami: Manetki Deore xt Przerzutki Slx Amortyzator Duro Rama Kross Pedały Dartmoor kierownica i mostek Hussefelt Z tyłu kaseta 9 biegów z przodu 3 Rama Krossa Chciałbym używać go do codziennej jazdy do szkoły, oraz czasami po lesie. Czy taki zakup jest opłacalny? Pozdrawiam! wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi