PYTONG Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Moglibyście mi pomóc w odnalezieniu modelu tego amortyzatora? Wiem ze jest to NRX i widnieje na nim napis "mg", lecz po prostu potrzebuje pełnej nazwy Zdjęcia w komentarzach. Moglibyście mi pomóc w odnalezieniu modelu tego amortyzatora? Wiem ze jest to NRX i widnieje na nim napis "mg", lecz po prostu potrzebuje pełnej nazwy Zdjęcia w komentarzach. http://imgur.com/AgfL2MC http://imgur.com/avShpGc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Będzie to wersja NRX D-LO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PYTONG Napisano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Dzięki bardzo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misia02 Napisano 5 Marca 2017 Udostępnij Napisano 5 Marca 2017 Witam! Chciałbym się podpić i zapytać jaki to amortyzator SR SUNTOUR NVX SF-15Ff.F-15-SF-15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 NVX jest to najprostszy i najtańszy amortyzator serii trekingowej marki Suntour Według kolejności z amortyzatorów trekingowych co do jakości to Suntour dzielimy na: 1. NVX 2. NEX 3. NCX 4. NRX Tam jeszcze są budżetowe wersje M... i CR... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misia02 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Wielkie dzięki to znaczy że jest to amortyzator sprężynowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 NVX jest tylko w wersji sprężynowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misia02 Napisano 6 Marca 2017 Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 OK.To są moje początki z rowerem dlatego takie pytanie.Jeszcze raz wielkie dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi