Ptaszek Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Czesc mam pytanie kupiłem sobie hamulec Avid BB5 z tarcza 203 mm i chciał bym w nim wymienić tarcze na 160 mm czy jest to możliwe ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Jak najbardziej możliwe. Potrzebny będzie Tobie nowy adapter. Do kupienia choćby na allegro, w sklepach internetowych, bądź stacjonarnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ptaszek Napisano 25 Września 2006 Autor Udostępnij Napisano 25 Września 2006 Ja mam amortyzator manitou i do niego jak sie ma tarcze 160 mm nie trzeba mnieś adaptera Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bendus Napisano 25 Września 2006 Udostępnij Napisano 25 Września 2006 no tak... tylko wobec tego po co pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.