Kolekcjonerka Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 CześćOd ponad 10 lat mam pewne hobbyZbieram bilety komunikacji miejskiej i polskie i zagranicznePosiadam w swoim zbiorze bilety z czasów denominacji, sprzed denominacji, bilety które obowiązywały w całym kraju (wszystkie były takie same ) po dzisiejsze. Mam już ponad 10tys biletów - i każdy z nich jest inny! nie ma dwóch takich samych w zbiorze;) A w naszym kraju, wiadomo, ciągłe zmiany - w wielu miastach podwyżki cen biletów, w niektórych obniżki, ostatnio powstają nowe miasta z komunikacją, jak np Zakopane Piszę tu o tym, ponieważ chciałabym was o coś prosić.Może macie w domu zbędne wam bilety komunikacji miejskiej, mogą być jednorazowe, miesięczne, karnety, albo nieaktywne, zużyte, niepotrzebne karty miejskie. Skasowane. A może ktoś z Was kiedyś jako dzieciak też zbierał, a teraz kolekcja tylko leży i się kurzy. Z wielką chęcią bym je od was przygarnęła. Koszt wysyłki zwykłym listem pocztowym to 2.50 Mogę zwrócić koszty wysyłki na konto bankowe albo przesłać wam znaczek. Proszę o kontakt tu albo lepiej na maila biletybeaty@wp.plA 90% mojej kolekcji można zobaczyć na mojej stronie www.bileciki.org Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Interesują Cie też bilety z prywatnej komunikacji? Takim jesteś zainteresowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjonerka Napisano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Tak tak, z prywatnej też. Ten warszawski również Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Przez najbliższy tydzień postaram się pozbierać różne bilety i wyślę Adres do wysyłki ze strony jest aktualny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Mam coś takiego.Jeden jest z Rzymu w dniu beatyfikacji Jana Pawła II,reszta Warszawa.Zainteresowana ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjonerka Napisano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Tak, adres jest aktualny. Dzięki!! Jak będziesz wysyłał to wrzuć jakieś info że to do ciebie, żebym wiedziała komu dziękować Mam coś takiego.Jeden jest z Rzymu w dniu beatyfikacji Jana Pawła II,reszta Warszawa.Zainteresowana ? Taak i to bardzo! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Jak się ogarnę to ci wyśle.Mam też parę sztuk kartek na mięso,paliwo.Jak znasz kogoś kto to zbiera to też odstąpię.Ja zbieram banknoty więc jest mi to niepotrzebne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjonerka Napisano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Super, Dzięki! W sumie to znam kogoś kto zbiera kartki - także też możesz dorzucić. Adres w dziale kontakt na stronie jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Super, Dzięki! W sumie to znam kogoś kto zbiera kartki - także też możesz dorzucić. Adres w dziale kontakt na stronie jakby co Wyśle wszystko co mam.Kolekcja super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
turysta Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Podziwiam hobby. Świetny pomysł. Niestety na ten moment mogę poratować jedynie biletem bardzo tradycyjnym warszawskim, o którym wspominał skom25, natomiast w kolorze białym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 20 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Podeśle kilka rzeszowskich, na PW wyślę szczegóły bo może już masz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjonerka Napisano 20 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Lutego 2017 Podziwiam hobby. Świetny pomysł. Niestety na ten moment mogę poratować jedynie biletem bardzo tradycyjnym warszawskim, o którym wspominał skom25, natomiast w kolorze białym. Dla jednego biletu nie warto wydawać kasy na list - jak kiedyś będziesz miał więcej to wtedy się dogadamy Podeśle kilka rzeszowskich, na PW wyślę szczegóły bo może już masz Ok! Oprócz biletów komunikacji miejskiej chętnie przygarnę też bilety pkp i bilety wstępu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Ja wysłałem wszystko co miałem. Pozdrawiam Wysłane z mojego Lenovo YT-X703L przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjonerka Napisano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Dziękuję! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Tyle znalazłem ale za 2,5 nie oddam bo znaczek droższy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 21 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Różne warszawskie też mogę podesłać. Choroba zmogła to i bilety trzeba kupować. Z Lizbony i Porto też pewnie coś będę miał. Oczywiście jeżeli, takie aktualne też Cie interesują. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjonerka Napisano 21 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 21 Lutego 2017 Tyle znalazłem ale za 2,5 nie oddam bo znaczek droższy Chcesz to Ci mogę te 2.50 na konto przelać Różne warszawskie też mogę podesłać. Choroba zmogła to i bilety trzeba kupować. Z Lizbony i Porto też pewnie coś będę miał. Oczywiście jeżeli, takie aktualne też Cie interesują. Interesują i to bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjonerka Napisano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Wyśle wszystko co mam.Kolekcja super Przesyłkę dziś dostałam. Dziękuję!! Mam tylko pytanie, co to jest, do czego służyło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjonerka Napisano 6 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 2017 Nikt nie wie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gawel76 Napisano 12 Marca 2017 Udostępnij Napisano 12 Marca 2017 Nikt nie wie? To jest tzw. Karta wydania kartek żywnościowych czy coś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Mam kilka biletów warszawskich, karty miejskie z Porto i Lizbony oraz jednorazowe lizbońskie (w formie paragonu). Zainteresowana? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjonerka Napisano 1 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 1 Maja 2017 Nadal poszukuję biletów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WalutowyInwestor Napisano 13 Maja 2017 Udostępnij Napisano 13 Maja 2017 Ciekawe zainteresowaine, ile masz w swojej kolekcji takich biletów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kolekcjonerka Napisano 15 Maja 2017 Autor Udostępnij Napisano 15 Maja 2017 Ponad 11 tys - każdy bilet inny i ponad 14 tys Biletów z Białegostoku (te po prostu zbieram na ilość A Białystok to moje ulubione miasto ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Narokishi Napisano 27 Maja 2017 Udostępnij Napisano 27 Maja 2017 A z Gdańska bilety posiadasz? Mam kilka różnych cenowo (ulgowe i normalne) tylko zdjęcia będę w stanie zrobić popołudniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.