xkedi Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Witam. Kupuję nowe szczęki bo moje już wysiadły i chcę klocki, bo moje są na 0-wym poziomie. Szczeki to br m420 lub 421. Pierwsze mam za 50żł z wysyłką i dostane pewnie kijowe klocki, Drugie mam za 45zł + wysyłka i wraz z nimi są klocki promaxa http://ctbike.pl/promax-klocki-hamulcowe-v-brake-3-kolorowe.html. Warto dopłacić za te klocki z wymiennymi okładzinami, które jeszcze pojeźdzą? Czy lepiej kupic nowe typu autor 3cc? Albo coś innego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Zaczekaj aż zamontujesz cały zestaw i sam ocenisz czy potrzeba ci lepszych klocków czy nie. Promaxy mają raczej opinie dobrych. Authory 3c mam i jak dla mnie są całkiem dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xkedi Napisano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Hamulce z promaxami sprzedane. Znalazłem na Allegro za 80zł komplet deore br t610 w moim mieście. Jutro będę kontaktował sie z sprzedającym, może coś zejdzie z ceny. Są z nimi fabryczne klocki z wymiennymi okładzinami, warto? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Mam takie. Miałem również wymienne okładziny. Całość działała bardzo dobrze. Oceń stan techniczny oraz wizualny i zdecyduj. Jak dla mnie dobry zestaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xkedi Napisano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Wizualnie bdb, mało używane, więc i techniczny będzie dobry. ktos mi je ukradł sprzed nosa, ;/// co powiesz o deore m530 bez wymiennych okładzin? za 60zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.