szymonowski Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Witam, to mój pierwszy post Przy składaniu nowego roweru chcę wykorzystać jak najwięcej posiadanych części. Czy ktoś się orientuje, czy zaciski BB7 wejdą w 29" ramę aluminiową CUBE, lub KTM serii Ultra (wewnątrz trójkąta, na dolnej rurze)? Czy zacisk będzie miał na tyle dużo miejsca, żeby normalnie działać? pozdrawiam i dziękuję za odpowiedzi Sz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Szczerze mówiąc, to nie słyszałem o takim przypadku, zeby się nie zmieścił zacisk do ramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talento259 Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Jak jest mocowanie pod tarcze to musi wejść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szymonowski Napisano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 To jest duży zacisk, do ramy KTM 26" wchodzi na styk, tzn, zacisk nie ma pełnego zakresu ruchu. W teorii widełki 29" powinny być większe, ale jak to jest skonfigurowane w praktyce nie wiem. Chcę wykorzystać stare hamulce, a nie kupować nowe, a rama ma być z mocowaniem zacisku wewnątrz widełek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi