@lek Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Witam. właśnie kupiłem zestaw do odpowietrzania hamulców, przód już zrobiłem, ale zużyłem trochę płynu do tego i będę potrzebował więcej. Stąd moje pytanie, czy kupować jakiś specjalny dedykowany, czy można kupić na przykład taki? allegro.pl/bosch-oryginalny-plyn-hamulcowy-dot4-1-litr-i6641917608.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Nie otwiera mi linka, ale po opisie widzę, że jest to DOT klasy 4, więc jak najbardziej się nada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 (edytowane) Wklejam jeszcze raz http://allegro.pl/shell-plyn-hamulcowy-dot-4-esl-0-5l-i6510669085.html Chyba niczym się one nie różnią z tych z działu allegro/hamulce? Edytowane 19 Lutego 2017 przez @lek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 19 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Formula zaleca do RXów płyn DOT 4, nie ma znaczenia czy to Bosch czy inny Shell. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SovaLTD Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 http://allegro.pl/k2-dot4-250ml-plyn-hamulcowy-dot-4-i6670588363.html Tutaj masz taniej, a taka ilość wystarczy ci na 20 serwisów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@lek Napisano 19 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 (edytowane) Tylko czy płyn jest równy płynowi? K2 jakoś do mnie nie przemawia, tanie środki do auta, a hamulce musza działać w każdych warunkach PS. Zakupiłem tego Shella, nie ma co oszczędzać na hamulcach w rowerze startowym Edytowane 19 Lutego 2017 przez @lek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RainbowHunterPL Napisano 6 Maja 2017 Udostępnij Napisano 6 Maja 2017 Trzeba było kupić ATE Blue Racing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi