namelessone Napisano 18 Lutego 2017 Napisano 18 Lutego 2017 Cześć, Rozglądam się za nowym kaskiem. Na liście mam IXS Trail RS, tylko nigdzie w KRK nie mogę go dostać. Kupiłbym go przez net, ale chce najpierw przymierzyć... nauczony doświadczeniem z ostatniej wizyty w sklepie i przymiarce Fox'ów. Fox (Metah, Flux) mimo że XL, wchodzi mi na głowę tak, że w zasadzie nie ma czego już regulować z tyłu. Nie chciałbym kupić IXS'a za kilka stów i stanąć przed tym samym problemem. Czy miałby ktoś w KRK do przymiarki ten kask w rozmiarze XL? Albo w mniejszym, żeby go chociaż "obglądnąć" na żywo?
porcelanowy Napisano 19 Lutego 2017 Napisano 19 Lutego 2017 Powitoł Mogę się mylić (więc najpierw zadzwoń ) ale mignął mi charakterystyczny zielony w sklepie Windsportu na Stoczniowców.
namelessone Napisano 21 Lutego 2017 Autor Napisano 21 Lutego 2017 Dzięki za podpowiedź, byłem, niestety nie mają. Ale plus jest taki, że mogłem zamierzyć Uvexa, Giro, 661 i POC.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.