Miszle Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Witam, Panowie nie wiem czy napisałem w dobrym dziale, potrzebuję dość szybkiej odpowiedzi, do wyboru mam dwa liczniki sigmy: BC 16.12 BC 16.12 STS Oba mają możliwość dołączenia kadencji I moje szybkie pytanie, czy bezprzewodowy może reagować z latarką Convoyem. Być może kupić przewodowy, tylko że niektórzy piszą, że z kablami jest problem. Proszę o poradę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 miałem 1609 sts i podczas nocnej jazdy traciła kontakt z czujnikami ze względu na włączoną latarke solarstorm x2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszle Napisano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Maciek, czyli lepiej kupić 16.12 przewodowy i dać se na spokój z bezprzewodowym, bo myślę że sporo będę w nocy jeździł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 przy mocnych latarkach , mogą być problemy z sygnałem. Czasami pomaga odsunięcie latarki od licznika, w pobliżu chwytów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronina Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Mam Sigme 12.12STS latarkę EDC X1 od Grega. ŻADNYCH problemów z łącznością. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Ja osobiście preferuje wersję kabelkową. W modelu 16.16 w zestawie są gumowe podkładki pod czujnik i można bez problemu puścić kabelek po przewodzie/pancerzu hamulcowym jeżeli masz tarczówki, a odległość szprychy do widelca nie jest już problemem. Oczywiście licznik tańszy i w razie potrzeby zakupienia nowej podstawki to wydatek ok 25zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 wg mnie tak , ale ja mialem akumulator i licznik na mostku a samą latarke niedaleko , więc rozwiązanie @Vpavlov pomoże Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miszle Napisano 18 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Ok. Przed chwilą zamówiłem w Decathlonie BC 16.12 STS bezprzewodowy bo jest tam w niezłej cenie po promocji za 139,99 złotych tylko w wybranych sklepach. Zaryzykuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vpablov Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 zawsze możesz dokonać zwrotu, więc przetestuj Sobie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.