pavvelll Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 (edytowane) Hej, nigdzie nie mogę nic znaleźć na ten temat. Chodzi o AURONA. Ma ktoś porównanie do talasa i u-turna? -Jak ten kartridż TA wpływa na prace/trwałość amortyzatora? -Zmienia się płynnie czy np. 100-110-120-130mm itp? Jak by ktoś takiego używał to z miłą chęcią poznam odczucia jak to działa i czy warto. Jak mam ustawiony 160mm i 100psi i zmniejszę sobie na 130mm to nadal mam 100psi? Nie potrafię sobie zobrazować jak to działa. Edytowane 16 Lutego 2017 przez pavvelll Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Zakres skoku w Auronie to 120-160mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavvelll Napisano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Przykładowo tak napisałem. Chodziło mi o zasadę działania. I jeszcze jedno. Czy na lagach jest miarka? Skąd wiem ile skoku ustawiłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Na lagach nie ma miarki. W wersji TA możesz ustawić nawet np. 152mm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi