nicponeq Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Witam temat bardzo popularny ! ja go rozwiązałem kupujac rower w decathlonie za 2500 zl (rockrider 580) niestety okazał sie za duzy. Odesłalem go z powrotem i zostalem w kropce, bo okazuje sie ze w tym przedziale cenowym nie ma sobie rownego niby zima a z nia zwiazane wyprzedaze ale oferta naprawde jest uboga. sprawdzalem i allegro i bikko i niestety nie znalazlem nic wartego uwagi.chcial bym amora rockshoxa, osprzet deore/lxrama 17 cali.moze wam drodzy forumowicze uda sie mnie skierowac na wlasciwy tor pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 niby zima a z nia zwiazane wyprzedaze Wyprzedaże to już były. Teraz jest początek sezonu i nowe modele. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 No i 3 miliony na rower to całkiem niezły budżet Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 No i 3 miliony na rower to całkiem niezły budżet Uprzedziłeś mnie. Dziwię się że gość ma tyle kasy, a przegląda B'Twiny po 2500zł... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponeq Napisano 16 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 milionerzy wasze posty nic nie wniosly do tego tematu procz zwyklego spamu, ciesze sie bardzo ze macie rowery drozsze ale ja mam budzet jaki mam i nie uwazam ze jest on mierny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Obejrzy rower Unibike Flite.Osprzęt deore,amortyzator powietrzny,taperowana główka.Cena poniżej 3000 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Przecież nikt się nie śmieje z Twojego budżetu który wcale mały nie jest, tylko że napisałeś trzy tysiące tysięcy A ile masz wzrostu? Bo został model 560 ale w rozmiarze S, więc według Decathlonu do 165 cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mailo Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 niestety okazał sie za duzy. Po czym wnosisz? Jak zamawiałeś to nie wiedziałeś że rozmiar L jest na 175-180? Jaki masz wzrost i długość nogi do krocza? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponeq Napisano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 mam 174 wzrostu/ noga 80 cm liczylem ze ten L bedzie dobry ale jak stanalem okrakiem to ledwie centymetr dwa do jajek :/ ok ten unibike dosc ciekawyhttps://bikepark24.pl/pl/p/Rower-gorski-UNIBIKE-FLITE-27%2C5-model-2016-czarno-niebieski/7494 a co sadzicie by dolozyc 500 zl i wziąć cos takiegohttps://bikepark24.pl/pl/p/Rower-gorski-Cube-Acid-27.5-2016-szary/6216 lub https://www.decathlon.pl/rower-mtb-rockrider-900-275-id_8366620.html (tutaj jest jeden blat w korbie wiec mam mieszane uczucia co do tej nowosci) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Unibike jest z taperowaną główką,czyli bardziej przyszłościowy jeśli przyjdzie ochota na modernizację w przyszłości.A jeśli masz mieszane uczucia co do 1x11 to sobie odpuść Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 B'TWIN też ma taperowaną. Nie wiem jak innych, ale mnie ten B'TWIN powala stylistyką, jest niesamowity. A gdzie mieszkasz? Góry czy bardziej płasko? Napęd 1 x nie jest taki straszny, tym bardziej że w zamontowana jest kaseta 11x42 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymooteusz Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 Romet Mustang 1 2016 można kupić w salonie Rometa w dobrej cenie za 2300 - 2400 PLN http://www.romet.pl/Rower,MUSTANG_1,10,690,693,14400,2016.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nicponeq Napisano 17 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 B'TWIN też ma taperowaną. Nie wiem jak innych, ale mnie ten B'TWIN powala stylistyką, jest niesamowity. A gdzie mieszkasz? Góry czy bardziej płasko? Napęd 1 x nie jest taki straszny, tym bardziej że w zamontowana jest kaseta 11x42 góry, beskid sadecki, wiec ten naped moze nie zdac egzaminu... jak by mial dwa blaty bral bym w ciemno a tak ..;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.