A.K.A Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Witam,chcę kupić nowe linki z pancerzami do hamulców i przerzutek.Teraz mam dylemat jakie wybrać?Będą używane w szosie.Proszę o konkretne treściwe odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Artwro Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 To wybierz jakieś za stówę i masz problem z głowy.Jagwire ripcord na ten przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Kup zestaw shimano SP41 (linka nierdzewna , przyzwoite pancerze) w budżecie akurat. P.S. Popraw temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imar Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Jeśli chodzi o linki Shimano uwaga na linki z taką dziwną złotą powłoką. Powłokę można zdrapać paznokciem. Podczas tarcia wyżej wymieniona powłoka się wyciera, co skutkuje zapchaniem pancerza. Manetka zaczyna pracować z coraz większym oporem. Biegi przestają płynnie działać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel2208 Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Ja polecam linki szlifowane i jakiś dobrej klasy pancerz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
detonator Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Używałem pancerza Turbo. Bardzo trwały i w zasadzie przez 3 lata użytkowania nic się nie działo, opór zmian przełożeń nie zwiększał się z czasem. Teraz kupiłem Clarks'a. Zobaczymy co to takiego. ( tani ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Polecam pancerze Shimano SP41 plus do tego np. linki nierdzewne Accenta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal_L Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 100 zl to juz cena spora. Dobrej klasy kupisz juz za 5-6 dych. Ja osobiscie preferuje shimanowskie sp41 i te polecam. Cena okolo 5-6 dych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muc13k Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Nie chcę zakładać nowego tematu i dlatego spytam tutaj. Co myślicie o tych pancerzach: http://rowerowy.com/sklep/czesci/linki-i-pancerze/pancerze/prod/pancerz-przerzutki-clarks ? Jak z jakością? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Teraz kupiłem Clarks'a. Zobaczymy co to takiego. ( tani ) Ja kiedys w potrzebie kupilem do szosy linke CLARKSA, jako tymczsowe roziwaanie, i sie okazalo ze z moimi 6700 (dosc wybrednymi) dziala ona bardzo dobrze. Zastapila jakiegos Jagwire ktory to jakos dziwnie sie blokowal w pancerzu, ale podejrzewam ze ten Jag mogl byc jakis lewy (z allegro). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.