P_olo86 Napisano 14 Lutego 2017 Napisano 14 Lutego 2017 Witam czy ktoś używał sakw MERIDA WATERPROOF PANNIER i może się podzielić opiniami?
Ruff Napisano 14 Lutego 2017 Napisano 14 Lutego 2017 Zastanawiałem się nad nimi, ale mało opinii. Wolę dołożyć trochę i kupić sprawdzone Crosso. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
olesz Napisano 15 Lutego 2017 Napisano 15 Lutego 2017 Kupiłem z miesiąc temu dla żony, jeszcze nie były zakładane na bagażnik. Wykonanie bardzo dobrze. Niby pojemność ta sama, ale wydają się troszkę mniejsze niż crosso. Haki przesuwane więc można dopasować do bagażnika. Haki mają zabezpieczenie przed wyskoczeniem sakwy z bagażnika, nie wiem jak to się będzie sprawdzało. W crosso parę razy sakwa potrafiła wyskoczyć z jednego zaczepu jadąc po dziurach. Zobaczymy.
Ruff Napisano 15 Lutego 2017 Napisano 15 Lutego 2017 W droższej wersji Crosso nie ma już tych haków rysujacych bagażnik, jest system clik jak u Ortlieba czy innych producentów. Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.