ralfbutton Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Przypadkowo zamówiłem przerzutkę - https://www.centrumrowerowe.pl/czesci/tylne-przerzutki-rowerowe/mtb-trekking/p,przerzutka-tylna-slx-rd-m7000-shadow-11rz-gs-shimano,622123.html z długim wózkiem. Czy obsłuży ona kasetę 11-42 10s czy muszę ją wymienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dran2 Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Obsłuży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 A wg mnie będzie tak sobie, bo wersja z długim wózkiem to jest zwykła m675 10s po liftingu i z nowym numerkiem. Za to link jest podany do właściwej przerzutki ze średnim wózkiem pod 11s i ta obsłuży. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 mam dokladnie taka jak ta z linku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team durnykot Napisano 14 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Wersje GS oznaczają średni wózek. Długi wózek to SGS. Model z linku to wersja ze średnim wózkiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Taka mam czyli chyba jednak sredni wozek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
modrzew Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 No i dobrze, wersja z długim nie jest do takich kaset. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rambolbambol Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Masz dobrą przerzutkę. Obsłuży bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ralfbutton Napisano 14 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Masz dobrą przerzutkę. Obsłuży bez problemu.Dzieki za potwierdzenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.