Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Kłaniam, 32c to z paluchem. Po przeprowadzeniu pomiarów oceniam, że z przodu wejdzie 40c z tyłu 37-38... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gdy Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Ivan jak zwykle niezastąpiony . pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Rower był mierzony na prośbę mojego kolegi do którego za kilka dni dotrze Także jakbyś miał jakieś dodatkowe pytania to pomożemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 18 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Ivan jak zwykle niezastąpiony . pozdro Tu akurat przyfarciło, bo klamot denerwuje moja Białkę zalegajac w kuchni w oczekiwaniu na przemyt. Byle do poniedziałku Potem to już do Majka i Ekipy po detale, wrażenia i ogólne komentarze. Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurry Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Podzielę się swoimi spostrzeżeniami co do sklepów Halfords. Osobiście nie trafiłem na rzetelną i fachową obsługę. Dla przykładu: rozumiem brak modelu w moim rozmiarze, ale brak innego modelu tego samego producenta w innym rozmiarze, to jakieś nieporozumienie. Możliwość przymierzenia się do ramy - rodziła się w bólach - trzeba odpiąć zabezpieczenia. Możliwość przejazdu po parkingu nawet pod zastaw - brak. Regulacje przy przeglądzie "zero" - żenujące. Coś w pedale pukało, pstrykało - WD40. Rower kupiony z wystawy - brak odblasków i osłon. Kiedy przyprowadziłem rower za dwa dni, to zdziwieni "kto panu to tak złożył?" Oczywiście duża sieć, niby duży wybór, ale na miejscu mało kiedy co jest w danym rozmiarze. Na plus wyszukiwarka na stronie, bo łatwiej znaleźć model większy mniejszy w bliższej lub dalszej okolicy i jak się uda to da się sprowadzić do wybranego sklepu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 19 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 Kłaniam, Halfords ma na Wyspach fatalną reputację, ale to generalna wypadkowa wielu sklepów. Ze względu na to, że przygodziło mi się mieszkać w przeciagu ostanich 12 lat w kilku różnych miejscach trafiłem w H na obsługę która odwalała pańszczyznę i nie miała zielonego pojecia co to pedał a co odblask, ale również spotkałem na ludzików kumatych, pomocnych i będacych pasjonatami pedalenia. Statystyka... I wiekszym jesteś podmiotem, tym większe szanse na ciulofonizację... na pewno w związku z rozmiarami i siłą nabywczą H oferuje bardzo dobry stosunek jakości do ceny. Jednakowoż warto spojrzeć chopakom na ręce jak odbiera się od nich rower, chyba, że trafiasz na tych wiedzących co robią a nie tylko weekendową obsadę studentów dorabiających do czesnego... Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hurry Napisano 19 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 19 Lutego 2017 A zapomniałem jeszcze, osobiście nie korzystałem, ale jest program, który zachęca pracowników by dojeżdżali do pracy rowerem. https://www.cyclescheme.co.uk/get-a-bike/how-it-works Można zapytać się o to w pracy, bo można trochę zaoszczędzić, na rowerze i zakupie dodatków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Menor Napisano 22 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Jednak wybrałem stal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mod Team IvanMTB Napisano 22 Lutego 2017 Mod Team Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 No i bardzobrawo Panbędziezadowolniony Szacunek... I. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobek82 Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ktoś coś wie na temat tej nowej Polskiej marki- Rondo ?https://www.7anna.pl/RONDO-Nowa-marka-Road-Plus-i-Gravel-news-pol-1488455894.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MikeSkywalker Napisano 14 Marca 2017 Udostępnij Napisano 14 Marca 2017 Ktoś wie - dyskusja tutaj https://www.forumrowerowe.org/topic/130279-rowery-nietypowe-faty-roznokolowce-29-mx-single-bezprzerzutkowce-bikepackingrafting-itp/page-472 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.