Dziubek Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Jak dla mnie to tradycyjna torba podsiodłowa. Nie ma możliwości odczepienia paska by zrobić z tego etui/pojemnik czy jak to kto chce nazwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arroyo Napisano 15 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 15 Lutego 2017 Dziś w sklepie z AGD i elektroniką znalazłem coś co powinno pasować: małe i sztywne etui na aparaty fotograficzne, w media markt/expertach mają dosyć spory wybór modeli. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vucalur Napisano 16 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Aluminiowa obudowa na dysk 2.5 byłaby świetna, gdyby była trochę węższa.Na długość wejdą nawet normalne imbusy, ale będą latały na boki.Nie będę kombinował. Jeśli nikt nie poda nic spełniającego oczekiwania w 100%, to po prostu kupię multitool "scyzoryk". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal5150 Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Poszukaj etui na karty pamięci, są z zamknięciem na rzep albo z suwakiem dookoła. Wymiary to ok. 11,5 x 7,2 x 2 cm. Możesz wykorzystać fabryczne kieszonki albo wypruć je i wszyć taśmę z gumki dla trzymania narzędzi (ja tak zrobiłem w swoim pokrowcu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 W czym to jest lepsze od dedukowanej narzędziówki, dodatkowo z opcją podpięcia pod siodło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal5150 Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Z powodu mniejszych wymiarów? Aluminiowa obudowa na dysk 2.5 byłaby świetna, gdyby była trochę węższa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 16 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 16 Lutego 2017 Ok. Tylko, że rozmiar takiej torby zależy od tego co do niej wpakujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 W czym to jest lepsze od dedukowanej narzędziówki, dodatkowo z opcją podpięcia pod siodło? Siimon gdzie ty to zanabyłeś bo google tego nie zna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
olesz Napisano 17 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 17 Lutego 2017 kupowałem tutaj https://www.facebook.com/pg/triglav.bikepacking/photos/?tab=album&album_id=1701905013378087 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Thx. Genialne to jest w swojej prostocie. W sam raz na ścig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siimon Napisano 18 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 18 Lutego 2017 Trzeba było swój wątek czytać uważnie, t-roll pojawił się już wcześniej dwa razy. [emoji14] Poza świetną jakością wykonania i materiałów, polacam ze względu na jego "polskość". Trzeba wspierać rodzimych producentów. BTW zamówic możesz też przez forum, użytkownik "anarchy". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.