dadales Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) W pierwszym tygodniu maja planuję trasę dookoła Tatr, wyjeżdżając z Bielska-białej lub Katowic (do ustalenia). Szukam osoby chętnej do wspólnego wyjazdu. Dokładna trasa znajduje się pod linkiem: https://ridewithgps.com/routes/16584181 Noclegi oczywiście na dziko, dystans ok 150 km dziennie. Trasę można trochę zmodyfikować. Kontakt na PW lub dadales@o2.pl Edytowane 13 Lutego 2017 przez dadales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 To jeszcze obok dystansu potencjalnym towarzyszom napisz ile przewyższeń (średnio około 1500m dziennie), bo to one dadzą im w d..., a nie sam dystans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Odcinek Bielsko - Żywiec pokrywa się z moją trasą. Ale nie wiem jeszcze kiedy dokładnie się wybiorę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadales Napisano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) To jeszcze obok dystansu potencjalnym towarzyszom napisz ile przewyższeń (średnio około 1500m dziennie), bo to one dadzą im w d..., a nie sam dystans Ja bym radził się nastawić na ok 2000m przewyższeń dziennie, a sama trasa może ulec w praktyce małym zmianom więc ostateczny dystans może być trochę dłuższy. W pierwszym tygodniu maja planuję trasę dookoła Tatr, wyjeżdżając z Bielska-białej lub Katowic (do ustalenia). Szukam osoby chętnej do wspólnego wyjazdu. Dokładna trasa znajduje się pod linkiem: https://ridewithgps.com/routes/16584181 Noclegi oczywiście na dziko, dystans ok 150 km dziennie. Trasę można trochę zmodyfikować. Kontakt na PW lub dadales@o2.pl Trasa została lekko zmodyfikowana. Oto ona: https://ridewithgps.com/routes/18985291 Edytowane 13 Lutego 2017 przez dadales Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Duzo lepiej jest Wam jechac nie na Sucha i Zubrzyce, tylko Korbielow, mniejszy ruch, mniejszy podjazd na Glinne vs Krowiarki. Tak ogolnie to nie wiem skad sie naruchalo takie przewyzszenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadales Napisano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Duzo lepiej jest Wam jechac nie na Sucha i Zubrzyce, tylko Korbielow, mniejszy ruch, mniejszy podjazd na Glinne vs Krowiarki. Tak ogolnie to nie wiem skad sie naruchalo takie przewyzszenie. Trasa jest tak specjalnie zaplanowana by zaliczyć tę przełęcz i po prostu więcej podjazdów górskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beskid Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 (edytowane) Też bym nie zrezygnował z Krowiarek. Jeśli jednak mogę coś zasugerować bo mają być podjazdy to zamiast dość lipnej trasy przez przeł Trybską bardziej widokową i górską przez Łapszankę a potem Frankową i Starą Wsią Spiską wpadacie w rejon zapory. No i tak być blisko mega podjazdu na Przechybę od Gołkowic Edytowane 13 Lutego 2017 przez beskid Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Oki rozumiem, tylko, ze to rozczarowanie widokowe i kupa patrzac na ruch, jadac od strony Glinnego macie ruch znacznie mniejszy a i tak trafiacie w ten sam punkt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gocu Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Odcinek Bielsko - Żywiec pokrywa się z moją trasą. Ale nie wiem jeszcze kiedy dokładnie się wybiorę. Całę 20km z kilkuset... )) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jerry6 Napisano 14 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 14 Lutego 2017 Duzo lepiej jest Wam jechac nie na Sucha i Zubrzyce, tylko Korbielow, mniejszy ruch, mniejszy podjazd na Glinne vs Krowiarki. Tak ogolnie to nie wiem skad sie naruchalo takie przewyzszenie. Dokładnie. Ja wybrałem opcję na Korbielów. Trasa w miarę spokojna. Dodatkowo często jeżdżę tam samochodem więc i znana. Całę 20km z kilkuset... )) W nowej wersji to nawet nie 1km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadales Napisano 8 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Marca 2017 Dokładnie. Ja wybrałem opcję na Korbielów. Trasa w miarę spokojna. Dodatkowo często jeżdżę tam samochodem więc i znana. W nowej wersji to nawet nie 1km No niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadales Napisano 20 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2017 Dokładnie. Ja wybrałem opcję na Korbielów. Trasa w miarę spokojna. Dodatkowo często jeżdżę tam samochodem więc i znana. W nowej wersji to nawet nie 1km No niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
atizylak Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Dadales ale Ty chcesz do Częstochowy aż dojechać? Czy tylko wkoło Tatr pętlę? W okolicy Tatr Słowackich lepiej na polu namiotowym spać bo to majątku nie kosztuje a przynajmniej Cię niedźwiedź nie zje ani Rumuny nie zatłuką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zangetsu Napisano 23 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2017 Pierwszy tydzień maja czyli 1-7.05? Mam czas 29.04-03.05 więc chętnie dołączę na kawałek przynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dadales Napisano 24 Kwietnia 2017 Autor Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 Dadales ale Ty chcesz do Częstochowy aż dojechać? Czy tylko wkoło Tatr pętlę? W okolicy Tatr Słowackich lepiej na polu namiotowym spać bo to majątku nie kosztuje a przynajmniej Cię niedźwiedź nie zje ani Rumuny nie zatłuką. Istnieje możliwość przyłączenia się tylko na odcinek trasy, a nie całość. Pierwszy tydzień maja czyli 1-7.05? Mam czas 29.04-03.05 więc chętnie dołączę na kawałek przynajmniej Przejechanie trasy zajmie najprawdopodobniej 4 dni. Możliwy okres czasu w którym mogę jechać to od 29 kwietnia do 7 maja. Dokładny termin jeszcze nie jest ustalony, ale można się co do niego dogadać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zangetsu Napisano 24 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2017 To ja chętnie na 29/30.04 do 03.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi