kregiel Napisano 23 Lutego 2017 Autor Napisano 23 Lutego 2017 Mogę podzielić się z wami moim wstępnym wrażeniem. Ze względu na pogodę zrobiłem raptem parę km. Hamulce hamują rewelacyjnie Wystarczy lekko nacisnąć klamkę i rower zaczyna solidnie hamować. Siła hamowania jest na tyle duża że bez problemu podnosi bikera o wadze 120kg Liczę na to że nie będzie tak jak ze starymi hamulcami które tylko na samym początku hamowały dobrze. Cytuj
dziksoltys Napisano 9 Marca 2017 Napisano 9 Marca 2017 Witam kupując teraz nowe hamulce co byście wybrali 675 czy 7000? Cytuj
WonszRzeczny Napisano 9 Marca 2017 Napisano 9 Marca 2017 kupując teraz nowe hamulce co byście wybrali 675 czy 7000? tańsze Cytuj
Pre100n Napisano 4 Kwietnia 2017 Napisano 4 Kwietnia 2017 Witam kupując teraz nowe hamulce co byście wybrali 675 czy 7000? Problem w tym, że ze świecą szukać BR-M675. Obdzwoniłem chyba wszystkie sklepy rowerowe i ... nie ma i nie będzie. Jedynie Przednie hamulce, których akurat jest sporo, tył albo komplet niestety niedostępny. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi