HarveyDent Napisano 22 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2017 Wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kregiel Napisano 23 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 23 Lutego 2017 Mogę podzielić się z wami moim wstępnym wrażeniem. Ze względu na pogodę zrobiłem raptem parę km. Hamulce hamują rewelacyjnie Wystarczy lekko nacisnąć klamkę i rower zaczyna solidnie hamować. Siła hamowania jest na tyle duża że bez problemu podnosi bikera o wadze 120kg Liczę na to że nie będzie tak jak ze starymi hamulcami które tylko na samym początku hamowały dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 Witam kupując teraz nowe hamulce co byście wybrali 675 czy 7000? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WonszRzeczny Napisano 9 Marca 2017 Udostępnij Napisano 9 Marca 2017 kupując teraz nowe hamulce co byście wybrali 675 czy 7000? tańsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziksoltys Napisano 10 Marca 2017 Udostępnij Napisano 10 Marca 2017 A jakie klocki metaliczne polecacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pre100n Napisano 4 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2017 Witam kupując teraz nowe hamulce co byście wybrali 675 czy 7000? Problem w tym, że ze świecą szukać BR-M675. Obdzwoniłem chyba wszystkie sklepy rowerowe i ... nie ma i nie będzie. Jedynie Przednie hamulce, których akurat jest sporo, tył albo komplet niestety niedostępny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi