marpok Napisano 22 Marca 2017 Napisano 22 Marca 2017 2 dni temu wbiłem kilka gwoździ żeby zobaczyć co się stanie Boje sie ale moze rzeczywiscie to dobry pomysl...wlalem po 100ml na kolo, zastanawiam sie czy troche nie malo jak na pierwszy raz???
marpok Napisano 23 Marca 2017 Napisano 23 Marca 2017 Dzis pierwsze testy w terenie, 2,5 h jazdy i cisnienie trzyma jak przed wyjazdem Dzieki Panowie...Ps. wrazenia jak najbardziej na plus, opona fajnie lepi sie do wszelkich nierownosci.
xandercage Napisano 13 Maja 2017 Napisano 13 Maja 2017 Z braku czasu temat TLR został u mnie odłożony do dnia dzisiejszego. Od rana zabrałem się za manewry. Najpierw musiałem wspomóc się zakładem wulkanizacyjnym, żeby ułożyć oponę na obręczy. Po 2 godzinach uchyliłem oponę, wlałem mleka i napompowałem do 2,2 bara oba koła. Niestety zauważyłem ubytek ciśnienia po ok. 4 godzinach. Koła leżały poziomo, obracałem je kręciłem nimi średnio co 30 minut. Teraz naładowałem 3 bary i czekam co będzie. Wentyle dokręciłem ręką i idę poprawić delikatnie kluczykiem, może to pomoże?
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.