Pivo Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Witam wszystkich. Planuję w tym roku spędzic kilka dni z rodzinką i rowerami w Bieszczadach. Mam w związku z tym pytanie. Na jaki mandat jestem narażony ignorując znak zakazu wjazdu rowerem na drodze Bukowiec-Sianki. Kilka lat temu byłem tam i odpuściłem temat ale teraz chciałbym tam dotrzeć. Dzięki za wszelkiie informacje na ten temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sedymen Napisano 12 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Znak B-9, koszt w pln 100zł, punktów karnych 1. Zapłacenie grzywny nie upoważnia do kontynuowania jazdy. Za niezastosowanie się do sygnałów i poleceń osób upoważnionych do kontroli ruchu możesz dostać od 20 do 500 zł i 6 pkt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pivo Napisano 12 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Czyli normalnie jak na drodze, rozumiem że za dzieci punktów nie ma Nawiasem mówiąc to ciekawe dlaczego samochody mogą a cykliści nie ale to już inna bajka. dzięki za info Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sedymen Napisano 13 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 Nie znam drogi, ale zastanów się czy z dziećmi tam jechać. Jakiś powód zakazu ruchu rowerów na tej drodze musi być. Może smutne doświadczenia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pivo Napisano 13 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Lutego 2017 W sumie fakt. Tak naprawdę to już nie takie dzieci (15 i 13), jak byłem tam w 2009 to zawróciłem z pod znaku bo bałem sie raczej jakichś restrykcji ze strony Straży Granicznej (granica UE). Za znakiem droga jakoś się znacząco nie zmieniała ale warto rozważyć. Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.