Nezo Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 czerwona vs pomarańczowa - polecane w sumie obiePomarańcz - grubsza i według producenta bardziej "oddycha"Czerwona - cieńsza ale i tak grubsza niż zielona ale niby jakiś system ochrony przed wstrząsamiJak to wygląda w praktyce? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macior Napisano 27 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2017 Mam tylko czerwoną więc nie mam porównania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciekmaciek555 Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Witam wszystkich. W kwesti spodenek mam kilka typów. Który z nich wybrać? Czy ktoś któregoś używa lub miał styczność? Rogelli performer 2.0, craft verve, santini gara 2.0.? Może polecacie w tej polce cenowej inne modele ? Z góry dzięki za odpowiedz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macior Napisano 3 Maja 2017 Udostępnij Napisano 3 Maja 2017 Rzuć okiem na: - Kallisto wear - Countur Cycling - Raso Wear - Martom Bike - Craft Glow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Crah Napisano 21 Maja 2017 Udostępnij Napisano 21 Maja 2017 Żeby nie mnożyć tematów. Forza ma obecnie w ofercie kolejny model wkładki, tym razem niebieską. Występuje tylko w jednej serii spodenek Pro, które można mieć tylko z tą wkładką. http://forzasportshop.com/pl/spodenki/426-spodenki-kolarskie-pro-milo.html Cena (o stopień niższa niż ich najwyższa seria Tecnico) sugeruje, że to "wyższa pólka". Miał ktoś z tym doświadczenie? Z ciekawostek tego sezonu, to jest też seria Improved (o stopień wyższa niż "podstawowa"), ale też nie ma wyboru wkładki, za to w ofercie jest dobrze znana "pomarańczowa". http://forzasportshop.com/pl/spodenki/431-spodenki-kolarskie-improved-rodez.html Trochę śledzę ich stronę, bo kupione w ub. roku spodenki "podstawowe" Forza, po przejechaniu góra 1,5k km zaczęły "rozłazić" się na jednym szwie, a wstawka z nadrukiem straciła kolory (wytarły się) tam, gdzie styka się z koszulką. Dziwne, ale ze względu na cenę chyba dam firmie "drugą" szansę, choć może w modelu wyższym? Chyba, że trafi się promocja na coś lepszego, ale za rozsądną cenę (~ 150 zł) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciekmaciek555 Napisano 23 Maja 2017 Udostępnij Napisano 23 Maja 2017 Historia ze spodenkami wydaje się być zakończona. Miałem spodenki bez szelek z deca z niebieska wkładka. Mówię wyjeździła się. Kupiłem nowe z deca z szelkami. Dramat po 100 km oddałem w cholerę. Wybór padł na luxa/contour/raso. Rewelacja bardzo bardzo wygodne. Polecam. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.