Skocz do zawartości

[hak] Jak dobrać hak do ramy

Rekomendowane odpowiedzi

Trafiła do mnie rama bez haka. Wyszukiwanie wg producenta (już nieistniejącego) i modeli nic nie dało. Co teraz? :) Mam to dobierać wg kształtu? Hak jest widoczny tu i tu, może ktoś coś zasugeruję? Ten wygląda podobnie.

Rama Mbike Fitness 24, wiem że to nie jest jakieś mistrzostwo świata, ale z posiadanych już części będę mógł złożyć rower dla młodego który właśnie dorasta to tego rozmiaru.

Masz podjechać do dobrego sklepu rowerowego, żebyś mógł taki hak do ramy przymierzyć. Haki są czasami bardzo do siebie podobne.

Może ktoś na forum akurat będzie miał taki rower to by bardzo pomogło.

Znajdziesz strony internetowe gdzie hak wybierasz po producencie i modelu ale to musi być rower prawdziwy markowy. Sprawdziłem na 2 stronach i takiej marki nie ma wcale.

Trafiła do mnie rama bez haka. Wyszukiwanie wg producenta (już nieistniejącego) i modeli nic nie dało. Co teraz? :) Mam to dobierać wg kształtu? Hak jest widoczny tu i tu, może ktoś coś zasugeruję? Ten wygląda podobnie.

Rama Mbike Fitness 24, wiem że to nie jest jakieś mistrzostwo świata, ale z posiadanych już części będę mógł złożyć rower dla młodego który właśnie dorasta to tego rozmiaru.

Tak wygląda?

61cac52a152a.jpg

a8d2712d1e7e.jpg

Dzięki za rady. A ktoś poradzi "sklep rowerowy który prezentuje sobą jakiś poziom" :) w Warszawie lub okolicach?

Przejrzałem te 5 stron z hakami na rowermot. Odpowiednio wyglądają GH001 i GH009. 009 jest bardziej popularny wszród producentów, w tym Haibike. Aha, dostępne też na allegro. Ewentualnie kupie dwa, zwrócę niewłaściwy. Lub oba :).

A coś takiego?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...