DSTR911 Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Witam Proszę o widełki cenowe dla roweru GC AL 6,9 2015. Rower posiada normalne ślady użytkowania, nie topiony, jazda na 3 łańcuchy, jeździłem na nim turystycznie, głównie po leśnych duktach. Zdjęć niestety na tą chwile nie posiadam :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
.PaVLo. Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Zrób zdjęcia ramy, amortyzatora, oraz napędu. Napisz w jakim stanie są koła i opony. Pisanie w stylu "jeździłem na nim turystycznie" możesz sobie darować ... ja też ścigam się turystycznie bo lubię oglądać widoki jak się wspinam, po czym w szaleńczym tempie zjeżdżam po kamieniach i korzeniach . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DSTR911 Napisano 12 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 12 Lutego 2017 Szaleńcze tempo jest mi obce Jak już pisałem, w tej chwili nie mam możliwości zrobienia zdjęć dlatego proszę o jakieś widełki cenowe, które pomogłyby mi w określeniu kwoty jakiej będę potrzebował na nowy rower (chcę spróbować przełajówki) .Spróbuje opisać mankamenty na tyle na ile pamiętam: - ryska dł ok centymetra na g ladze amortyzatora, - kilka odprysków na tylnym trójkącie - napęd sprawny, nic nie przeskauje Na pewno przed sprzedażą będzie założona nowa tylna opona i nowe klocki hamulcowe. W napędzie nic nie przeskakuje, rowerem przejeździłem 2 sezony więc ok 4000-5000 km. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi