porcelanowy Napisano 10 Lutego 2017 Napisano 10 Lutego 2017 PowitołZamieniłem na krótszy a ten leży i się marnuje Mostek EASTON 90mm, kierownica 31,8mm, 8st, 150g.Wysokość mostka na rurze sterowej: 40mm, może bez 0,1mm.Stan bdb-: otarcia w miejscu styku podkładek kierownicy i kapsla, małe na pierwszej fotce, jakieś małowidoczne przetarcie (przedostatnia fotka), trochę rdzy w gniazdach śrub (brązowe na gwintach to resztki naszej Matki Ziemi ). Fotki: Chciałbym 60zł (priorytet po Polsce wliczony).Dziękuję i zapraszam
porcelanowy Napisano 4 Marca 2017 Autor Napisano 4 Marca 2017 Powitoł Obniżka na Eastona: 50zł (przesyłka prio po Polsce wliczona) Dochodzi drugi nonejmowy mostek - gdyby ktoś tanio chciał podnieść sobie kokpit: 80mm, kierownica 25,4mm, 35st (cirkabatu, mierzone ze zdjęcia ), 154g. Wysokość mostka na rurze sterowej: 41mm, może bez 0,2mm. Stan widać na fotkach - odrapany tu i ówdzie, rudy nalot na śrubach. Technicznie pełnosprawny. Pełna galeria: Chciałbym 22,50zł (przesyłka prio po Polsce wliczona)
porcelanowy Napisano 27 Marca 2017 Autor Napisano 27 Marca 2017 Powitoł Easton u nowego właściciela. Obniżka na nonejma: 20zł z wliczonym poleconym prio po Polsce
majam Napisano 29 Marca 2017 Napisano 29 Marca 2017 Jestem zainteresowany Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Mod Team mrmorty Napisano 7 Kwietnia 2017 Mod Team Napisano 7 Kwietnia 2017 Temat został usunięty. Prawdopodobna przyczyna usunięcia: - Przedmiot/y, których dotyczył temat został/y sprzedane/kupione - Autor tematu poprosił o zamknięcie tematu Jeżeli masz jakieś wątpliwości dotyczące usunięcia tematu, skontaktuj się z moderatorem, którego nick widnieje przy tym poście.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.