MixyGaming Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 (edytowane) Hej wszystkim! Mam pytanie odnośnie tych części, czy wszystkie będą pasować do mojego roweru? Części w załączniku I czy ten miernik łańcucha też jest okej? Klocki hamulcowe, kaseta itd. Mój rower to: https://www.giant-bicycles.com/pl/xtc-27dot5-2014 Edytowane 10 Lutego 2017 przez MixyGaming Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Blat 38T chcesz kupić za takie pieniądze? Komplet 24/38 Shimano kupisz dużo taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 (edytowane) dokładnie jak kolega pisze ostatnio kupiłem korbę slx z suportem za 360zł a deorki za 250 pln widziałem na alegro, a widziałem jeszcze nówki korby 2 blatowe x9 za 400 zł Edytowane 10 Lutego 2017 przez seczuan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixyGaming Napisano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Nie znam się generalnie na tym czy cena za to jest dobra czy nie. Po prostu wybralem takie jakie było na początku w rowerze Możecie podlinkowac tansze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seczuan Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 (edytowane) korba deore korba slx Edytowane 10 Lutego 2017 przez seczuan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
seraph Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Lub same zębatki, które pasują do Twojej korby: Aluminum SLX lub Stalowa Acera. Może już widzisz, że cena tamtego blatu jest delikatnie mówiąc z kosmosu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixyGaming Napisano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 http://www.bikestacja.pl/pl/zebatka-shimano-slx-do-korb-fc-m675-10-38t-27255.html a ta? Bo Tylko ta na tym sklepie a chce wszystko na raz za jedną przesyłką zamowic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 To samo co z linku kolegi Serapha.Będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixyGaming Napisano 10 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 (edytowane) Wlasnie z wygladu troche inaczej jest i myslalem ze sie czyms rozni //Te klocki pasuja do br-m615? I czy dlugosc lancucha - 114 ogniw jest dobra? Edytowane 10 Lutego 2017 przez MixyGaming Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Ja nie widzę różnicy w tarczach z obu linków.Oryginał Shimano do tego samego modelu korby,więc nie może się chyba różnić.Długość łańcucha ma być jak poprzednio.Policz ile masz ogniw i będzie wiadomo.Najprawdopodobniej będziesz musiał go jeszcze skrócić.Jeśli nie masz skuwacza,to dorzuć go do listy.Co do klocków,to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MixyGaming Napisano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Czerwona kropka oznacza 10 Wychodzi ze mam 107 liczenia spinki. Dobrze policzyłem i 114 starczy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 11 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 Mało kontrastowe to podłoże.Latka lecą,a wzrok już nie ten Wygląda na to że jest 107,czyli 114 będzie z zapasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi