Tojaico Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Witam Mianowicie mam problem Posiadam Rock Shox Dart 3 lecz dzisiaj podczas uginania lagów po 40% dobicia amorka slychać dzwiek jakby metal uderzal o metal i nie da sie go bardzej wbic A kiedys dalo sie duzo wiecej Prosze o pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witboj Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 No to rozbieraj Taki? https://www.forumrowerowe.org/topic/112058-serwis-rockshox-dart-3/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tojaico Napisano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Amortyzator taki ale rozkręcać nie chce bo amortyzatory to moja słaba strona A wiesz o co chodzić może? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 No to jak go nie rozbierzesz to Ci będzie dalej stukał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Jak uważasz, że nie dasz rady to oddaj do serwisu, sam możesz dodatkowo coś jeszcze uszkodzić, lub zrobić sobie krzywdę. Albo do mnie możesz go oddać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Witboj Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 tak na szybko to można tylko sprawdzić, czy nie odkręciły się / poluzowały dolne śrubki trzymające lagi (te od spodu, po jednej na każdą lagę) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwish Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Rozbierz, nawet jak się nie uda złożyć z powrotem - niewielka strata - ciężki kloc o niezbyt fajnej pracy. W serwisie skasują pewnie tyle ile za używany 100% sprawny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi