SZ_ONY_ONE Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 WITAM JAK W TEMACIE. MA KTOS BADZ MIAL DO CZYNIENIA Z TA FIRMA ROWEROW? JAK SERWIS? JEST WART SWOJEJ CENY? OBECNIE ZA 5399ZL JAK WYGLADA WERSJA M/L DO WZROSTU 180CM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ilia Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Polecam 1enduro.pl , właściciel strony ma ten rower, są tam co najmniej dwa artykuły o nim. Jeden o sprzęcie, a drugi jak on się sprawuje i co z serwisem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZ_ONY_ONE Napisano 9 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 On ma wersje z 2016r i jak sam przyznaje w biednej wersji osprzętu Mnie się rozchodzi o Djumbo1 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dww3 Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 Do 180 cm bierz rozmiar M bo L-ka jest naprawdę duża. Mam 190 cm i mam L-kę Eccentrica Cromo a i tak mam wrażenie że rower jest duży Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maroko777 Napisano 5 Kwietnia 2017 Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2017 teraz Wooyek sprzedaje swój rower, cena całkiem dobra i pewnie coś uda się utargować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bavtek Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Mam Djambo 1 2017, jedyne co mogę napisać, to że polecam całym sercem, zakochałem się w tym rowerze i nie wymienię go na nic innego. Jedyne do czego można się przyczepić to amortyzator, bo wolałbym zapłacić powiedzmy 600 zł więcej i dostać lepszego Revelationa, różnica byłaby niewielka, ale odczuwalna. Ogólnie rzecz biorąc po powrocie z Rychleb, mogę powiedzieć że rower jest w pełni wart tych pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dww3 Napisano 7 Maja 2017 Udostępnij Napisano 7 Maja 2017 Ja zacząłem w końcu użytkować mojego Eccentrica 2017 i powiem to co piszę przedmówca. W rowerze da się zakochać, mam wrażenie że był on dla mnie szyty na miarę. Jedyne co chcę wymienić to gripy bo ręce strasznie mnie bolały po 2-godzinnej jeździe. Wstawiłem Eragon GP4 z rogami ale wygląda to fatalnie w takim rowerze Przyzwyczajony jestem do rogów cholernie ale muszę znaleźć jakiś kompromis. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.