Skocz do zawartości

[Kross level R8] ktos posiada?

Grono

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Ja mam i myślę, że w tej cenie bardzo ciekawa propozycja. Wygląd też bardzo fajny chociaż nowe modele ładniejsze i mają sztywną oś. 

Jeżdżę na 19" (M) i mam 182cm wzrostu.

Napisano

No właśnie fajnie wygląda, cena fajna i jakaś alternatywa dla accent peak`a. Z którego roku rama to nie podali ale to i tak nie aż tak istotne. I jak się na niej czujesz? Bo jednak jesteś 4 cm ode mnie wyższy, to sporo ;) 

Napisano

L-ka była za duża przy przymiarce, a na M'ce mam trochę luzu. Niestety nie jestem w stanie w tej chwili napisać ile tego luzu jest, ale myślę, że na 19" się załapiesz. Chociaż i 17" też mogłoby być ok. Masz jakiś sklep w okolicy żeby podjechać i sprawdzić jaki rozmiar jest odpowiedni?

Jaką masz długość nogi? 

Napisano

Jesteś tak na granicy, nie powinno być raczej tragedii. Ja bym się tylko zastanowił na Twoim miejscu, czy chcesz ramę z suportem Press Fit. A jeżeli tak, to najlepiej z tego co czytałem zaopatrzyć się od razu w suport skręcany a nie wciskany.

Napisano

Jaką masz długość nogi?

81 cm.

Skręcany to jest BSA? Będzie pasowało? Kurcze nie zauważyłem, że to pod press fit.

Napisano

Nie, to o czym mówisz to klasyczny wkręcany.

Skręcany to taki gdzie skręcasz dwie miski ze sobą, poszukaj bo ja znam temat tylko z teorii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...