ToJestFajnyNick Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Witam, jestem ciekaw, czy gdy pasuje mi do roweru BB-ES25, to czy BB-ES300 też będzie pasować? Muszę teraz kupić nowy suport na octalinku i ni wiem, czy BB-ES300 będzie pasować. Proszę o szybką odpowiedź, bo do dziś muszę kupić. I jeszcze jeśli obie pasują, to która jest lepsza? Z góry dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Różnica jest w masie , podobno es300 jest o 26 gram lżejszy od es25. Nie bierze się to na pewno znikąd , ale wygląda że oba są na uszczelnionych maszynach. No i es300 jest stworzony na "potrzeby" nowych korb M3000 i M4000 , które w zasadzie różnią się od innych tylko wyglądem i wagą , czyli niby wszystkim ale jednak niczym Jeśli będzie Ci pasować długość osi i mufa to myślę , że śmiało możesz brać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToJestFajnyNick Napisano 8 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 biorę korbę SHIMANO FC-M391 48/36/26 OCTALINKBędzie ES300 dziłać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanka Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Będzie pasował. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ToJestFajnyNick Napisano 8 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woojj Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 ale wygląda że oba są na uszczelnionych maszynach shimano nie stosuje w swoich suportach łożysk maszynowych ;-))) co wpływa na ich trwałość- znacznie większą. (wyjątkiem suporty do korb z zintegrowaną osią- tu trwałość łożysk niska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ychu Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 To by znaczyło , że mój coś ciężko chodzi Ale w sumie nie robi mi to [emoji14] Wysłane z mojego SM-G361F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Shimano po prostu zmieniło "numeracje" grup, cała zagadka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Root Admin Mieciu Napisano 9 Lutego 2017 Root Admin Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Temat usunięty. Powód: - pkt. 2c zasad pisania - temat lub jego część pisana wielkimi literami. Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.