Gość Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Hej, Rozglądam się za kaskiem MTB za około 100 zł. Aktualnie mam B'TWIN 300 ( chyba), niby nic mu nie dolega po dwóch sezonach ale kilka razy oberwał grubą gałęzią, parę razy upadł + jakość wykonania jest średnia i podczas mycia/ deszczu woda wpływa pod plastikową skorupę. Fajnie by było gdyby miał odczepiany daszek. W Decathlonie aktualnie jest promocja na Bell Paradox za 99 zł, oglądałem go i wydaje się całkiem solidny. Na centrumrowerowe znalazłem Axon Spook, tyle że tutaj nie bardzo jestem w stanie znaleźć opinie w internecie. Jakieś propozycje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HarveyDent Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Każdy który będzie pasował i pochodzi z oficjalnej europejskiej dystrybucji. Bez przymierzania to kupowanie kota w worku. Podstawowe kryterium to "ładność" i dodatkowe bajery bo wszystkie kaski muszą spełniać te same normy bezpieczeństwa. I te za 35 zł i te za 900zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Maciek226 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 zobacz w decathlonie w tej chwili jest przecena paru markowych (nie marki deca) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
c1ach Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Wczoraj właśnie przechodziłem obok działu rowerowego i patrzyłem na kask BTWIN 500 za 99 zł: https://www.decathlon.pl/kask-na-rower-500-czarny-id_8328686.html Taka pierwsza myśl gdy wziąłem go do ręki - tylko 100 zł, a naprawdę chyba nic mu nie brakuje w porównaniu do kasków, za które kilka lat temu trzeba było zapłacić ponad 200. Zdecydowanie warty przymierzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mailo Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 W tej cenie masz model 700 https://www.decathlon.pl/kask-na-rower-700-czarny-id_8304985.html Ale bez przymiarki nie kupuj. Też chciałem 500 lub 700 ale nie mogłem dopasować, dopiero Bell leży tak jak powinien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Jeżdżę w tym 700 od roku, nic się z nim nie dzieje, jak dobrze leży to za te pieniądze nic tylko brać. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Tyle że nie ma już mniejszego rozmiaru który mnie interesuje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marpok Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Wyślij zapytanie, może jeszcze leży gdzieś na magazynie, poza tym to to co jest na stronie nie zawsze się zgadza ze stanem faktycznym. Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.