Sweetowsky1920 Napisano 8 Lutego 2017 Napisano 8 Lutego 2017 Mam pytanie czy opłaca sie kopic ten rower chodzi mi o te pękniecie (rysę). Czy nie będzie dalej postępować czy nie pęknie. https://www.olx.pl/oferta/rower-omen-vigo-downhill-enduro-boxxer-avid-sram-CID767-IDgLf8p.html Aha i jeszcze jedno jak napisałem w złym dziale to sory pierwszy raz na tym forum jestem i z góry dzięki za odpowiedzi
seraph Napisano 8 Lutego 2017 Napisano 8 Lutego 2017 Rower do DH z pękniętym mocowaniem dampera? Gdzie Ty chcesz nim jeździć?
Roxorloops Napisano 8 Lutego 2017 Napisano 8 Lutego 2017 Ja bym nie kupił roweru z pęknięciem ramy i w dodatku roweru do DH. Wydaje mi się, że akurat na mocowanie dampera działają duże siły przy lądowaniu i nie zdecydowałbym się na taki zakup.
Tatanka Napisano 8 Lutego 2017 Napisano 8 Lutego 2017 Ciekawe jaki wpływ na dalsze nie pękanie ramy ma fakt,że ostatnie lata rower przeleżał w piwnicy
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.