quake1 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Witam, może ktoś wie jakie stery montowane są w Orkanach bo z wyglądu to chyba w 3,4,5,6 z zewnątrz główka ramy wygląda tak samo to i pewnie stery są takie same we wszystkich modelach. Jedyne informacje jakie znalazłem to że są tam stery zintegrowane (rozszerzenie główki na dole i na górze na to wskazuje). Planuje w przyszłości wymianę na maszynowe. Już raz je rozbierałem i wiem że są tam zwykłe koronki tylko nie pamiętam czy miski były na stałe czy nie. Teraz jest zimno a mi się nie chce w piwnicy roweru rozbierać a do wiosny ciekawość mnie zeżre chyba jak się nie upewnię czy np. takie stery będą dobre: Stery zintegrowane ahead Alu 1 1/8" Jak patrze na Kross Evado 5 to główka nie jest poszerzana na końcach ale te stery co tam są to bardzo mi przypominają te z Okrana 5.0 i sam już nie wiem jakie w końcu są tam stery. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gtb Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Półzintegrowane ZS44/ZS44 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
quake1 Napisano 13 Marca 2017 Autor Udostępnij Napisano 13 Marca 2017 Czyli Stery pół-zintegrowane 10 Series ZS44 Tall Cover lub z serii 40 będą dobre (SHIS: ZS44/28.6/H15 | ZS44/30) ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.