karolinkaa556 Napisano 6 Lutego 2017 Napisano 6 Lutego 2017 Czesc szukam roweru do wycieczek rowerowych( po roznych drogach.). Nie do jakiejs ekstremalnej jazdy. Chcialabym nab niego wydac nie wiecej niz 700zł. Czy jest ktos kto pomógłby w wybraniu roweru? Czy mozecie cos powiedziec o Btwin 340? Ogolnie podoba mi sie to w nim ze jest lekki i geometria ramy,ale niebpodoba mi sie jego kierownica i przerzutki . Co sadzicie o przerzutkach w tym rowerku? I amorku?
Pablo59 Napisano 6 Lutego 2017 Napisano 6 Lutego 2017 a cóż ci się nie podoba w kierownicy / przerzutkach / amorku ?
Quell Napisano 6 Lutego 2017 Napisano 6 Lutego 2017 Inaczej a cóż ci się nie podoba w kierownicy / przerzutkach / amorku ? mając taki budżet ?
Pablo59 Napisano 6 Lutego 2017 Napisano 6 Lutego 2017 Uświadomić dziewczynę o relacji oczekiwania - budżet , nie zaszkodzi jak sądzę ....
karolinkaa556 Napisano 6 Lutego 2017 Autor Napisano 6 Lutego 2017 Ogolnie to mozna tam cos powymieniac jak sie popsuje? Czy trzeba kupic tylko czesci btwin bo z innej firmy nie pasuja? Jestem zielona w tym temacie jak cos.. Nie naskakujcie za takie pyt jk cos to po prostu nie odp a cos troszke lepszego niz btwn (uzywka ) znajde? Znalazlam moongose tetra sx tylko nie wiem czy to moze byc lepsze. Albo giant boulder, albo wheeler 900 lub 800
Pablo59 Napisano 6 Lutego 2017 Napisano 6 Lutego 2017 No cóż - jak mówią "jak Kuba Bogu, tak Bóg Kubie"
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.