ArekKca Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Cześć, czy posiada ktoś ns eccentric 29 lub 27,5 w rozmiarze L (lub coś z podobną geometrią), jest z Poznania i chciałby udostępnić na chwilę w celu przymiarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dww3 Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 W tym miesiącu kupuję NS Cromo 29 w L ale z Poznania to nie jestem. Mogę ewentualnie jakieś foty podrzucić lub odpowiedzieć na pytania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekKca Napisano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 A skąd jesteś? Zastanawiam się nad nim też, ale nie wiem, czy nie będzie za mały, bo mam 194 cm i długość nogi wewnętrznej 88. A ile mierzysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dww3 Napisano 6 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Jestem z Gdańska. Mierzę równo 190 cm i też się trochę przestraszyłem jak zobaczyłem że są tylko L ale przyjaciel który pracuje w NS mnie uspokaja. W tym tyg jadę na przymiarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ArekKca Napisano 6 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 6 Lutego 2017 Okej, a długość wewnętrzna nogi? Odezwę się do Ciebie na Pw jeszcze, to może podesłałbyś mi foty, jak siedzisz na nim podczas przymiarki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek166 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Panowie a jest możliwa jakaś recenzja tego roweru jak będziecie go już mieć? Bo też się nad nim zastanawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dww3 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Dzisiaj już go otrzymam do domu. Wczoraj przymierzyłem L-kę i powiem tak- 15 sekund zajęła mi decyzja jeśli chodzi o kupno. W internecie średnio mi się podobał ( może przez malowanie, może przez koła, sam nie wiem dlaczego) ale na żywo rower jest przepiękny a malowanie świetne. Po drugie co było dla mnie najważniejsze- pozycja. Usiadłem i pomyślałem "wow" - rower jest naprawdę wygodny. Ja będę używał Eccentrica na co dzień czyli dojazd do pracy, po południu mała rundka w lekkim terenie leśnym (bez wielkich szaleństw) a wakacje bikepacking w lekkim terenie, trasy do 100km dziennie. Samej recenzji nie wrzucę bo na osprzęcie i samych rowerach średnio się znam. Mogę wrzucić fotki jak będę go już miał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciastek166 Napisano 8 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 8 Lutego 2017 Jeśli mógłbyś przesłać zdjęcia to poproszę myślę, że za parę miechów się do Ciebie odezwę i spytam jak się rowerek sprawuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi