next Napisano 5 Lutego 2017 Napisano 5 Lutego 2017 Co polecacie z własnego doświadczenia,a nie ze słyszenia? Myślę o Dirty Dan LS PSC.Co Wy na to? A może coś innego? Max 29x2,25".Szerszych nie chcę. Do zastosowań xc.
Ziemko Napisano 5 Lutego 2017 Napisano 5 Lutego 2017 Rocket Ron w wersji Evo ładnie pracuje w błocie i szybko się czyści. Może jest coś lepszego ale tą akurat oponkę miałem i sprawowała się elegancko. Wysłane z mojego XT1068 przy użyciu Tapatalka
blackiwan Napisano 7 Lutego 2017 Napisano 7 Lutego 2017 Ja polecam Barzo 2.25". Przejechałem na niej dwie etapówki i kilkanaście maratonów. Najlepsza opona jaką dotąd miałem. Na ten rok planuje założyć wersje 2.3 w wersji TNT. Fajnie wygląda jeszcze nowa wersja Gato. Wydaję się być idealna na tył. Jak zużyje/zniszczę Mezcala to chyba ją założę na próbę.
next Napisano 8 Lutego 2017 Autor Napisano 8 Lutego 2017 Fajna ta Gato 2017 ale w błocie chyba szybko się zapcha.
Alsew Napisano 8 Lutego 2017 Napisano 8 Lutego 2017 Fajnie wygląda jeszcze nowa wersja Gato. Wydaję się być idealna na tył Chyba się skuszę na tył... Do kompletu z Barzo na przodzie powinno być idealnie. Ciekawe jak będzie ze ścieralnością tego nowego Gato!
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.