Ciemny5757 Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Witam, Będę zaczynać zabawę z amortyzatorem przednim chciałbym zakupić sprężynowo-olejowy o skoku 80-100mm na koło 26" na start nie będę szaleć kwota jaką mogę przeznaczyć to 150zł nie musi być to nowy amortyzator ale niech będzie w idealnym stanie miałem na oku amortyzator SUNTOUR SR XCM co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Roxorloops Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 To nie amortyzator tylko uginacz, ale myślę że zdajesz sobie z tego sprawę szukając w danym przedziale cenowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciemny5757 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Podobno można dostać amortyzator w tej cenie dobry dla początkującego jako używany w bardzo dobrym stanie tylko nie wiem jakiego szukać.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Nie da się. W tej cenie to jakiś XCT albo XCM, albo rozklekotany kilkuletni XCR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciemny5757 Napisano 5 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 A jakie marki amortyzatorów polecacie? Takie do 300 zł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Ciezko bedzie ale ja na Twoim miejscu odezwalbym sie do @Activia, on ma amortyzatory SR w dobrych cenach, moze cos znajdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WonszRzeczny Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 drogi kolego uwierz mi szkoda kasy na takie wynalazki, lepiej mieć sztywny wideł niż najtańszy uginacz... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grande1970 Napisano 5 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 5 Lutego 2017 Witam, Będę zaczynać zabawę z amortyzatorem przednim chciałbym zakupić sprężynowo-olejowy o skoku 80-100mm na koło 26" na start nie będę szaleć kwota jaką mogę przeznaczyć to 150zł nie musi być to nowy amortyzator ale niech będzie w idealnym stanie miałem na oku amortyzator SUNTOUR SR XCM co o tym myślicie? a może napisz albo pokaż do czego ten amortyzator chcesz założyć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwish Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Jak wyżej, najpierw rower i jego dane, potem dane Twoje autorze - waga przede wszystkim. I nie demonizujcie, że uginacz itd. nie każdy musi jeździć na Foxie czy Sid'zie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Nie każdy, ale jest taki poziom poniżej którego nie warto schodzić, a tutaj ciągle i niezmiennie od dawna króluje SR XCR. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwish Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 I tym poziomem jest amortyzator powietrzny. Nie każdego jednak na to stać i ja to rozumiem. Będzie miał luźne 600-1000 zł to się go namówi na używaną / nową rebe lub recona epicona (epixona) czy axona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 XCR też jest powietrzny, tyle że jest w takiej cenie że lepiej już trochę dorzucić i kupić Raidona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightwish Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Bywa powietrzny zależnie od modelu, mam xcra sprezynke w jednym z rowerkow. Niemniej jednak XCM > XCT, XCR >XCM, prawdziwe amortyzatory > te wymienione, ale to nie ta półka cenowa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 9 Lutego 2017 Wiem, jest Coil i Air Akurat w SR jakieś tam rozeznanie mam Można by było szukać używki, tyle że według mnie używany amor, zwłaszcza z średniej półki cenowej to kiepski pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ACTIVIA Napisano 10 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 10 Lutego 2017 W przyszłym tygodniu bedzie nowa dostawa amortyzatorów Suntour z kolekcji 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ciemny5757 Napisano 11 Lutego 2017 Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego 2017 TEMAT DO ZAMKNIĘCIA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.