Piotrekkoszalin Napisano 3 Lutego 2017 Napisano 3 Lutego 2017 Witam na codzień od roku mam kross evado 5.0 mam zamiar przesiąść sie na cube travel Z tym ze ze ten cube ma piastę planetarna 8 biegow Alfine oraz zamiast łańcucha pasek Carbon , w Krosie po sezonie musiałem zmienić łańcuch i kasetę stsle czyszcZenie napędu itp i wymianę łańcucha a było ich jeden Hg 53 i dwa Hg 73 , jeżdzę głowie za miasto dlusze wyjazdy czy warto
grande1970 Napisano 3 Lutego 2017 Napisano 3 Lutego 2017 ja p............. naucz najpierw pisać się w języku ojczystym a potem napisz o co ci chodzi
Piotrekkoszalin Napisano 3 Lutego 2017 Autor Napisano 3 Lutego 2017 Ze sie Ciebie pytałem o pisownię ? Nie wiec nie pisz bzdetnych komentarzy
Mod Team mrmorty Napisano 6 Lutego 2017 Mod Team Napisano 6 Lutego 2017 Ze sie Ciebie pytałem o pisownię ? kolega może nie pytał, ale ja zapytam - umiesz pisać po polsku? Temat usunięty. Powód:- pkt. 2b zasad pisania - brak klamrowego nazewnictwa tematu.Zobacz tutaj, jak założyć poprawnie temat: http://www.forumrowerowe.org/topic/9018-zasady-pisania/ .
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.