Gość Napisano 3 Lutego 2017 Napisano 3 Lutego 2017 Cześć, dobieram sobie właśnie kierownicę kompaktową do szosy. Mam już dobre doświadczenia z PRO LT Compact, ale w ofercie tej firmy są też inne np - LT Ergo Compact - LT Road (chyba to sam co wyżej?) - LT OS Compact - PLT Compact OS II A nawet jeszcze inne... i nigdzie nie mogę znaleźć info o różnicach między nimi. Czy to tylko kwestia materiałów? Niektóre sklepy podają wyraźnie np. drop 125, reach 70... i ok, ale nie wiem czy tyczy się to wszystkich. Mogę zamówić wysyłkowo LT Compact, ale mogę też jutro do sklepu w okolicy skoczyć po Ergo Compact, ale nie wiem właśnie jakie są między nimi różnice.
radziuGD Napisano 4 Lutego 2017 Napisano 4 Lutego 2017 ergo ma kawałek prostej rury na gięciu co niby ma pasować do kształtu dłoni, w moim przypadku powodowało to bóle dłoni. Wszelkie pozostałe dopiski zmieniały się z wraz z rokiem w którym te kiery były produkowane. PLT jest trochę lżejsze. http://www.pro-bikegear.com/
Gość Napisano 4 Lutego 2017 Napisano 4 Lutego 2017 Dzięki, w takim razie biorę po prostu zwykłego LT Compact.
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.