Luksar Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Witam, Zastanawiam się nad wyborem roweru Crossowego do 2200zł. Trasy po których jeżdżę to w 90% asfalt i 10% las. Znalazłem dwie ciekawe wyprzedażowe oferty. Proszę Was o pomoc w wybraniu lepszego roweru: Kross Evado 5.0 2016 za 2135 zł https://www.expertbike.pl/kross-evado-50-czarnysrebrny-2016-p-656.html oraz Cube Nature 2016 za 2119 zł https://bikepark24.pl/pl/p/Rower-crossowy-Cube-Nature-2016-meski-brazowy/6274 I rozmiar L w Krossie odpowiada 54 w Cube? Czekam na podpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Wybrać za Ciebie nie wybiorę. Jak bym to ja miał sobie kupować to z tych dwóch bym wybrał Cube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Ja wziąłbym kross'a. W Cube nie podoba mi się połączenie przerzutki xt z manetkami acera, typowy wabik na amatorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 Jeśli kross to radziłbym szybko wymienić łańcuch, miałem z nim nie przyjemność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alagor96 Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 HG 53 jakimś demonem wytrzymałości nie jest, ale od razu wymieniać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lichak Napisano 31 Stycznia 2017 Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2017 (edytowane) Nie mówię od razu, ale jak najszybciej, mi po około 500km jak już wymieniałem to się rozczepiał w rękach i nie mówię tu o zapince, ani nie jeżdżę siłowo. Rdzewieje bardzo szybko, zimą w jeden dzień. Być może wadliwy egzemplarz trafiłem. Edytowane 31 Stycznia 2017 przez lichak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin44 Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 A ja bym kupił używany rower Nowy rower za 2-3 tysiące to szału nie ma no chyba że w trafisz na jakieś wyprzedaże z poprzednich roczników ale tu może byc problem z rozmiarem ramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
phoe Napisano 3 Lutego 2017 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2017 Do jazdy głownie po asfalcie SZTYWNY WIDELEC! Pseudo amortyzowany widelec i tak nie robi w terenie, a same problemy z nim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi